Skip to main content

De ce Helion Performance?

Suntem un service auto multi marca, infintat in 2011. Din 2011 si pana in prezent am acumulat experienta necesara pentru a rezolva calitativ si rapid atat reparatii simple, cat si reparatii de o complexitate ridicata, pentru orice marca auto.

Service Rapid

Service-ul nostru functioneaza pe principiul de “PIT STOP”, mai exact, facem tot posibilul pentru a va repara masina intr-un timp record. Astfel, deplasarile dumneavoastra nu vor fi afectate si va veti bucura din plin de masina, in cel mai scurt timp.

Echipa

Echipa noastra este formata din specialisti experimentati, ce se asigura ca masina dumneavoastra este reparata la un nivel superior de calitate si nu in ultimul rand, rapid. Oamenii nostri sunt instruiti pentru a tine cont in tot ceea ce fac de doua cuvinte cheie: CALITATIV si RAPID.

Dotare

Service-ul nostru dispune de o dotare completa pentru a ne asigura ca problema dumneavostra este rezolvata rapid si cel mai important, calitativ. Mai exact, detinem programe software performante, folosite in cautarea si identificarea pieselor necesare oricarei reparatii, aparatura de ultima generatie pentru diagnosticare electronica, scule fabricate de brand-uri renumite in domeniu pentru calitate si precizie, elevatoare performante, computer pentru geomentrie-directie, aparatura moderna pentru intretinerea instalatiei de aer conditionat, aparate de dejantat etc.

Partener Dr.Auto

Inca de la inceput am aderat la reteaua Dr. Auto pentru plusurile aduse de un concept national, ce functioneaza in 24 de locatii din Romania.

Parteneriatul cu Dr. Auto este unul foarte important intrucat atesta service-ul nostru pentru calitatea superioara a pieselor si a serviciilor oferite. Un alt aspect important este gama larga de piese la care clientul are acces prin noi, livrate direct in service in cel mult doua ore si oferite la un pret competitiv.

Principiile noastre

Satisfacerea clientului

Pentru noi este foarte important sa stim ca atunci cand iesiti din service-ul nostru sa fiti foarte multumit de serviciile oferite si de calitatea reparatiei.

Preturi mici 

Practicam adaosuri comerciale scazute pentru a ne asigura ca indiferent de bugetul dumneavoastra la noi veti gasi solutia optima pentru a va repara masina.

Piese de calitate superioara 

Am folosit si vom folosi intotdeauna piese de calitate superioara, astfel incat fiecare reparatie sa garanteze fiabilitate si satisfactie.

Servicii rapide si eficiente 

Stim ca timpul este important pentru dumneavoastra si din acest motiv facem tot posibilul pentru a va repara masina intr-un timp record. 

Parteneri

Service-ul nostru este in parteneriat cu cei mai mari importatori de piese auto, din Romania. Acest lucru se traduce intr-un raport pret-calitate foarte bun pentru dumneavoastra. Partenerii nostri pot asigura piese pentru toate marcile auto existente, la cele mai bune preturi.

Principalii parteneri sunt: AD Auto Total, Autonet, Elit, Augsburg International si UNIX

Oferta noastra

Helion Performance ofera servicii de intretinere, mecanica si electrica atat pentru persoane fizice, cat si pentru flote. Astfel, fiecare se poate bucura de preturile competitive si serviciile calitative ofertite de service-ul nostru. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau sa ne trimiteti o cerere de oferta.